Visos daugiausiai perkamos
Lightning to USB OTG adapter Joyroom S-H142 SD card reader, microSD (white)
  • Lightning to USB OTG adapter Joyroom S-H142 SD card reader, microSD (white)

"Lightning" ir USB OTG adapteris "Joyroom S-H142" SD kortelių skaitytuvas, microSD (baltas)

VN-26656
Joyroom
12 mėn.
8,31 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

"Lightning" ir USB OTG adapteris su SD / microSD kortelių skaitytuvu "Joyroom S-H142

Išplėskite savo "iPhone" arba "iPad" galimybes. Su "4-in-1" adapteriu "Joyroom S-H142" prie įrenginio galite prijungti atminties kortelę arba USB diską, o naudodami OTG funkciją galite patogiai naudoti klaviatūrą, pelę arba mikrofoną. Dėl "plug-and-play" sistemos gaminį itin lengva naudoti, o kompaktiškas dizainas palengvina galimą transportavimą ir saugojimą.

1.jpg

Patogus failų perkėlimas ir naršymas

Naudodami adapterį galite ne tik patogiai peržiūrėti failus planšetiniame kompiuteryje ar išmaniajame telefone, bet ir greitai juos perkelti. Su šiuo gaminiu prie "iPhone" ar "iPad" galėsite prijungti atminties kortelę (SD, "micro SD") arba USB įrenginį, o tada atidaryti ir kopijuoti jame saugomas nuotraukas, vaizdo įrašus ar dokumentus. Perdavimo greitis siekia iki 60 MB/s. Pastaba: NTFS formato atminties kortelės nepalaikomos.

2.jpg

OTG funkcija - palengvina darbą

Kas dar palengvina "Joyroom" adapterio darbą? Įrenginys palaiko OTG funkciją, o tai reiškia, kad jo pagalba prie "iPhone" ar "iPad" galite lengvai prijungti klaviatūrą, pelę, skaitmeninį fotoaparatą, ausines arba, pavyzdžiui, mikrofoną. Dėl to išplėsite savo įrangos galimybes ir dar geriau pritaikysite ją savo poreikiams!

4.jpg

Prijunkite ir paleiskite

Adapterį taip pat labai lengva naudoti. Dėl "Plug&Play" sistemos tereikia jį prijungti prie pasirinkto įrenginio - pamirškite daug laiko reikalaujantį konfigūravimą! Taip pat nereikia įdiegti jokios programos. Dabar per kelias akimirkas galėsite peržiūrėti savo failus ir palengvinti savo darbą! Adapteris taip pat leidžia naudotis "iPad" arba "iPhone" įkrovimo metu - nesijaudinkite, kad įrenginys staiga išsikraus! Be to, aukštos kokybės alavuotas varinis kabelis užtikrina neprilygstamą perdavimo stabilumą ir patikimą veikimą.

3.jpg

Brand Joyroom
Model S-H142
Color White
Type Lightning to USB OTG
Material (cable) TPE
Material (case) PC + ABS
Prekė detaliau
Joyroom
VN-26656
6941237169259
1298 Prekės

Charakteristikos

Garantija
12
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e