Visos daugiausiai perkamos

Qi Joyroom S-IW003S 2,5 W indukcinis įkroviklis "Apple Watch" 0,3 m (baltas)

VN-26658
Joyroom
12 mėn.
5,66 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

"Joyroom Qi" belaidis pakrovejas S-IW003S 2,5W, skirtas "Apple Watch

Mėgaukitės greitu ir patogiu "Apple Watch" įkrovimu. Indukcinis įkroviklis "Joyroom S-IW003S" užtikrina iki 2,5 W galią ir išsiskiria 2800GS magnetine jėga. Dėl to jis gali suteikti išmaniajam laikrodžiui reikiamą stabilumą. Jis suderinamas su 1-osios-6-osios kartos "Apple Watch" laikrodžiais ir pasižymi įspūdingu patvarumu.

 

Naudojimo sauga

Pasitikėkite patikrintais sprendimais ir rinkitės kabelį, kuris užtikrins ne tik greitą, bet ir saugų prietaisų įkrovimą. S-IW003S modelyje, be kita ko, įrengta apsauga nuo viršįtampių, viršįtampių ir perkaitimo. Taigi jums nereikės nerimauti, kad jį sugadinsite, ar jaudintis dėl išmaniojo laikrodžio baterijos būklės.

 

Didelė magnetinė jėga

Įkroviklis taip pat išsiskiria įspūdinga iki 2800GS magnetine jėga. Dėl to jis gali užtikrinti "Apple Watch" laikrodžiui reikiamą stabilumą - nebijokite, kad išmanusis laikrodis pasislinks ar nukris. Be to, dėl naudojamų technologijų gaminys užtikrina greitą ir efektyvų įkrovimą.

 

Patikimas dizainas

Pasitikėkite aukščiausia konstrukcijos kokybe. Įkroviklis turi nerūdijančiojo plieno korpusą, o jo laidas pagamintas iš patvaraus TPE plastiko. Dėl to jis itin patvarus ir atsparus pažeidimams. Be to, alavuotas varinis kabelis pasižymi dideliu patvarumu ir garantuoja stabilų, efektyvų įkrovimą.

 

Specification

 

Brand Joyroom
Model S-IW003S
Color White
Connector USB-A
Power 2.5W
Material Stainless steel + TPE
Cable length 0.3m

 

 

Prekė detaliau
Joyroom
VN-26658
6941237177513
328 Prekės

Charakteristikos

Garantija
12
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e