Visos daugiausiai perkamos
  • Sumažinta kaina

Nešiojama kolonėlė Sponge Drop, geltona

116359
24 mėn.

Nešiojama kolonėlė Sponge Drop, geltona

Turime parduotuvėje

9,90 €
4,95 € Sutaupote 50%
Su mokesčiais Pristatymas per 1-2 d.d.
Kiekis
Turime parduotuvėje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Bendrosios charakteristikos:

Sponge Drop – tai belaidė bluetooth kolonėlė, per kurią galėsite mėgautis savo mėgstama muzika arba kalbėtis telefonu (laisvų rankų įranga), bet kurioje vietoje. Sponge Drop turi IPX4 sertifikatą, kuris užtikrins naudojimą drėgnose vietose – duše, valtyje ar baseine. Mygtukais galėsite valdyti savo dainas ir telefono skambučius. Kolonėlė paprastai susiriša su Jūsų įrenginiu (telefonu, planšetiniu kompiuteriu ar kt.) "Bluetooth" pagalba.

Garsiakalbis atsparus vandens purslams

Sponge Drop buvo sukurtas su galimybe jį naudoti drėgnose vietose. Garsiakalbis turi didelį siurbtuką, kurio pagalba lengvai pritvirtinsite garsiakalbį vonios kambaryje, baidarėje ar ant kito lygaus paviršiaus. Kompaktiškas, belaidis garsiakalbis atkuria subalansuotą ir galingą garsą. Kartu su „Bluetooth“ belaidžio transliavimo funkcijomis galite lengvai padidinti garsumą ir mėgautis savo grojaraščiu.

"Bluetooth" funkcija

Sponge Drop kolonėlę lengvai sujungsite su visais "bluetooth" įrenginiais (mobiliaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais…). Galėsite perjunginėti dainas savo grojaraštyje per garsiakalbį (nuotoliniu būdu).

Skambinimas laisvomis rankomis

Priimkite skambučius iš savo išmaniojo telefono tiesiai į garsiakalbį naudodami integruotą mikrofoną ir „Bluetooth“ ryšį.

Veikimo laikas iki 8 val.

Veikimo atstumas iki 10 metrų

Prekė detaliau
116359
0738676664652
2 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e