Visos daugiausiai perkamos
  • Sumažinta kaina

Fotoepiliatorius BRAUN BD5008 (Atidaryta pakuotė / ekspozicinė prekė)

114332
12 mėn.

Fotoepiliatorius BRAUN BD5008  (Atidaryta pakuotė / ekspozicinė prekė)

264,00 €
184,80 € Sutaupote 30%
Su mokesčiais Pristatymas per 1-2 d.d.
Kiekis
Paskutinė prekė

Aprašymas

Gaminio savybės:

Kolekcija           Silk Expert

Taikymo sritys Bikini zona, Kojos, Pažastys, Pilvas, Rankos, Smakras, Viršutinė lūpa, Žandikaulio linija

Antgalių skaičius 1

Šviesos impulsų skaičius  120000

Maitinimo šaltinis Elektros tinklas

Papildoma informacija Technologija: SensoAdapt. Odos spalvos jutiklis.

Priežastys kodėl verta rinktis Braun fotoepiliatorių:

Akivaizdus plaukelių sumažėjimas jau po 4 savaičių. Po epiliacijos plaukeliai būna pašalinti, ir kuo toliau tuo rečiau reikia kartoti procedūrą su fotoepiliatoriumi. Galiausiai jums užteks kartą per pusmetį tiesiog pasiimti jį į rankas ir taip visos problemos su nepageidaujamais plaukeliais bus išspręstos itin greitai ir kokybiškai.

Braun s SensoAdapt technologija skanuoja odą 80 kart per sekundę, todėl automatiškai parenka tai vietai tinkamiausią foto blyksnio stiprumo lygį. Todėl galima be jokių nemalonių poveikių epiliuoti jautrias vietas (veido, pažastų, bikini epiliacija).

Prietaisu naudotis labai paprasta ir saugu. Tikrai sugebėsite kiekviena jūsų, o aukštas saugumo lygis leis jums išvengti nemalonumų – juk kalbame apie jūsų odos sveikatą. Fotoepiliacija kokybe ir rezultatu prilygsta atliekamai salonose.

Tai vienas greičiausių fotoepiliatorių. Blyksnio užsikrovimo laikas nuo 0,9 iki 1,9 sekundės (standartiškai normalus rezultatas skaitosi 3-4 sekuntės). Todėl procedūra truks trumpiau. Tarkime pilnai kokybiškai kojų epiliacijai sugaišite apie 8 minutes.

Kliniškai patvtirtintas saugumas ir aukštas efektyvumas. Net 94% procentai moterų patvirtino akivaizdžius gerus pokyčius. O praėjus metams po paskutinės epiliacijos 89% apklaustųjų moterų vis dar džiaugėsi, kad plaukeliai auga labai lėtai.

Įsigijus Braun fotoepiliatorių jums daugiau nereiks jokių papildomų išlaidų. Nereiks gelių, nereiks baterijų, keisti lempų ar dar ko – vieną kartą įsigijus, artimiausius 6-14 metų (standartiškai) daugiau nereiks nieko papildomo.

Lyginant su vaško ir paprastu epiliatoriumi – rezultatas su fotoepiliatoriumi bus daug geresnis. Beto tai visiškai neskausminga, saugu ir paprasta.

Gentle mode (švelnus rėžimas) – idealus variantas, jei epiliaciją darotės pirmą kartą arba itin jautrioms vietoms.

Fotoepliatorius tinka visam kūnui. Net ir veido ar bikini zonos plaukelių šalinimui.

Komplekte rasite papildomą veido valymo (priežiūros) šepetėlį.

BRAUN BD 5008 B&F fotoepiliatorius turi puikius vartotojų ir ekspertų atsiliepimus visame pasaulyje.

Pagaminta Vokietijoje. Preciziška surinkimo kokybė ir aukščiausi Braun keliami standartai, bei nuolatinė kokybės kontrolė - užtikrina, kad kiekvienas prietaisas būtų maksimaliai saugus ir kokybiškas

Prekė detaliau
114332
4210201187608
1 Vienetas

Charakteristikos

Garantija
12
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e