Visos daugiausiai perkamos
  • Sumažinta kaina
  • Išparduota

Philips Sonicare HX6877/29

134951
24 mėn.

Philips Sonicare HX6877/29

149,99 €
104,99 € Sutaupote 30%
Su mokesčiais
Kiekis
Išparduota

Aprašymas

Pajuskite skirtumą švelniai valydami su mūsų spaudimo jutikliu ir pabalindami dantis per 1 savaitę.

  • Įmontuotas spaudimo jutiklis;

  • 3 režimų, 3 intensyvumų;

  • 2 "BrushSync" funkcijos;

  • Kelioninis dėklas

Pabalina dantis vos per savaitę

Uždėkite šepetėlio galvutę „W2 Optimal White“, norėdami pašalinti paviršines dėmes ir džiaugtis baltesne šypsena. Viduryje yra tankūs, dėmes šalinantys šereliai. Kliniškai įrodyta, kad dantys tampa baltesni vos per vieną savaitę.

Saugiai ir švelniai valo jautrias vietas, ortodontija ir dantų gydymas

Galite būti tikri, kad valysite dantis saugiai: mūsų technologija „sonic“ tinkama naudoti dėvint kabes, karūnėles, turint plombų ir apmautų dantų, ją galima naudoti siekiant išvengti sugedusių dantų ir kasdienei dantenų sveikatai gerinti.

Trys režimai, trys intensyvumo nustatymai

Su šiuo dantų šepetėliu individualiai pritaikysite valymą rinkdamiesi iš trijų režimų ir trijų intensyvumų. Valymo režimas yra standartinis ir skirtas geriausiam valymui. Balinimo režimas puikiai tinka paviršinėms dėmėms šalinti. Dantenų priežiūros režime pridedama papildoma ne tokio galingo valymo minutė, kad švelniai pamasažuotumėte dantenas. Trys intensyvumo nustatymai gali būti keičiami nuo „didžiausio“ iki „mažiausio“ derinant su intensyvumais iš kairės į dešinę.

Šepetėlių galvutės parenka optimalų režimą ir intensyvumą

Svarstote, kurį režimą ir intensyvumą naudoti? Daugiau nebesvarstykite. „BrushSync“ režimų poravimo funkcija nurodo išmaniajai rankenai, kurią šepetėlio galvutę naudojate. Tad, pvz., jei uždėsite dantenų priežiūros šepetėlio galvutę, dantų šepetėlis parinks dantenoms optimalų režimą ir intensyvumą. Jums tereikia paspausti įjungimo mygtuką.

Pažangi „Philips Sonicare“ technologija „sonic“

Pažangi „Philips Sonicare“ technologija „sonic“ veikia suplakdama vandenį tarpdančiuose, o šepetėlio braukiamaisiais judesiais suardomos ir išvalomos apnašos, kad dantys kasdien būtų išskirtinai švarūs.

Leidžia suprasti, kai spaudžiate per stipriai

Galite nepastebėti, kad valotės per stipriai, tačiau dantų šepetėlis pastebės. Jei pradėsite dantų šepetėlį spausti prie dantenų, jis pradės skleisti pulsuojantį garsą ir primins sumažinti spaudimą.

Sujungia išmaniąją šepetėlio rankeną ir išmaniąsias šepetėlio galvutes

Technologija su integriniu lustu aptinka ir sinchronizuoja išmaniąją šepetėlio galvutę su išmaniąja rankena. Išmaniosios rankenos ir išmaniosios šepetėlio galvutės pora yra galingas derinys, dėl kurio veikia išmanusis režimas ir išmanieji keitimo priminimai.

Visada žinokite, kada reikia keisti šepetėlio galvutes

Visos šepetėlio galvutės bėgant laikui nusidėvi. Tačiau mūsų technologija „BrushSync“ stebi, kiek laiko naudojote šepetėlio galvutę ir kaip stipriai valėte dantis. Kai ateis laikas ją pakeisti, apie tai perspės ant rankenos esanti lemputė ir trumpas pyptelėjimas. Taip būsite tikri, kad šepetėlio galvutė gerai valo.

Skatinimas valytis kruopščiai

Mūsų „QuadPacer“ perspėja, kai praeina pakankamai laiko valant kiekvieną burnos dalį, o „Smartimer“ praneša praėjus dviem rekomenduojamoms valymo minutėms.

Keliaukite lengviau

Mūsų kelioniniame dėkle „premium“ higieniškai laikykite dantų šepetėlį, o su mūsų kompaktišku įkrovimo pagrindu įkraukite keliaudami. Vieną kartą iki galo įkrovę galite įprastai naudoti dvi savaites, tačiau įkroviklis yra tik bilietas ilgesnėms kelionėms.

Prekė detaliau
134951
8710103846901

Charakteristikos

Garantija
24 mėn.
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e