Visos daugiausiai perkamos

Nešiojama Baterija Baseus Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W (juoda)

VN-26431
Baseus
12 mėn.
22,76 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Nešiojama Baterija Baseus Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W (juoda)

"Baseus Bipow" nešiojama baterija leis vienu metu įkrauti kelis įrenginius - nebereikia savęs riboti! Sudėtinga apsaugos sistema veiksmingai apsaugo nuo bet kokių pažeidimų, todėl naudoti powerbanką visiškai saugu. Dėl įmontuoto LED ekrano gaminį lengva valdyti, o kompaktiškas dydis, nedidelis svoris ir atitiktis tarptautiniams oro transporto standartams leidžia jį pasiimti su savimi beveik bet kur.

 

Greitasis krovimas

Nešiojama baterija palaiko kelis greitojo įkrovimo procesus. Jis, be kita ko, suderinamas su FCP, QC ir AFC. Todėl jis puikiai tinka "Huawei", "Xiaomi" ar "Samsung" išmaniesiems telefonams įkrauti. Jis taip pat leidžia, pavyzdžiui, greitai įkrauti "iPhone", planšetinį kompiuterį, ausines ar "Switch". Taigi jūsų įrenginiai gali būti paruošti naudoti akimirksniu. O kaip dėl paties powerbanko? Visiškai įkrauti jį 15 W galia užtrunka tik 8,5 valandos.

 

Nereikia savęs riboti

Prietaisas turi kelis prievadus, todėl vienu metu prie jo galite prijungti iki 3 įrenginių! Gaminyje yra 2 USB 15 W išvesties prievadai, 1 micro USB 10 W įvesties prievadas ir USB-C 15 W įvesties / išvesties prievadas. Ką tai reiškia praktiškai? Pavyzdžiui, naudodami powerbanką galite vienu metu maitinti planšetinį kompiuterį ir 2 išmaniuosius telefonus - nebereikia laukti, kol bus įkrautas pirmasis įrenginys, ir tik tada prijungti kitą!

 

Naudojimo sauga

Aukštos kokybės polimerų jonų akumuliatorius užtikrina ne tik greitą, bet ir saugų įkrovimą. Be kita ko, "Baseus" siūlo apsaugą nuo viršįtampių, per didelės srovės, per didelio įkrovimo ir trumpojo jungimo. Be to, powerbanke įrengti NTC temperatūros jutikliai, apsaugantys nuo perkaitimo. Gaminys išmaniai aptinka prijungtus įrenginius ir pritaiko jiems įkrovimo srovę, taip apsaugodamas juos nuo pažeidimų. Be to, dėl BPS technologijos prietaisas automatiškai reguliuoja įtampą, elektros srovę ir galią.

 

Sukurta jūsų patogumui

Nešiojamos baterijos korpusas yra malonios liesti tekstūros, atsparus prakaitui ir pirštų atspaudams, todėl prietaisas visada atrodys tvarkingai. Gaminyje įrengtas lengvai įskaitomas LED ekranas, kuriame realiuoju laiku rodomas esamas akumuliatoriaus įkrovos lygis. Jums nebereikės sukti galvos, kada įjungti powerbanką įkrovimui!

 

Svajonių kelionės draugas

Įsigykite patikimą energijos šaltinį, kuris jus lydės beveik visur. Baseus powerbankas yra lengvas ir patogus - jo transportavimas nesukels jums jokių problemų. Šį praktišką prietaisą galite pasiimti net į lėktuvą - jis atitinka visus būtinus reikalavimus. Baseus suteikia galimybę patogiai įkrauti savo įrenginius visur, kur tik jums reikia.

 

Įvairūs naudojimo būdai

Maitinimo baterija nebūtinai turi būti naudojama tik telefonui įkrauti! "Baseus" prekės ženklo įrenginys tinka daugeliui skirtingų paskirčių. Karštą vasaros dieną trokštate šiek tiek atvėsti? Prijunkite nešiojamąjį ventiliatorių ir mėgaukitės maloniu vėjeliu! Nutrūko elektros energijos tiekimas, jūsų nešiojamasis kompiuteris tuoj išsikraus, o jums reikia užbaigti svarbų projektą? Į pagalbą ateina Baseus! Jo ilgas veikimo laikas ir nešiojamas dizainas tikrai pateisins jūsų lūkesčius.

 

Įtraukta:

  • Nešiojama baterija
  • Įkrovimo laidas

Specification:

Manufacturer Baseus
Model PPBD20
Dimensions 153 x 68.8 x 29.5 mm
Color Black
Battery type Polymer-lithium
Capacity 20,000 mAh/3.7 V (74 Wh)
Energy conversion rate ≥75%
Micro USB input 5V/2A
USB-C input 5V/3A
USB-C output 5V/3A
USB1/USB2 output 5V/3A
Total output current 5V/3A max.
Prekė detaliau
Baseus
VN-26431
6932172618216
5044 Prekės

Charakteristikos

Garantija
12
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e